Kolay hazırlayabileceğiniz Bresaola & ekşi maya ekmek tarifimiz için malzemeleriniz hazırsa başlayabilirsiniz.
- Kaynayan suya sirke ve tuz ekleyin, karıştırarak bir akım yaratın ve içine yumurtayı kırın. 4 dakika pişen yumurtayı bir kevgir yardımıyla kağıt havlunun üzerine alın. Ekşi maya ekmeği üzerine hafif tereyağı sürerek fırında kızartın.
- 1 adet avokadoyu lime suyu ve tuz ile püre haline getirin. Chilli biberini ince dilimler halinde kesin. Ardından ekmeğin üzerine yan yana gelecek şekilde avokado püre, poşe yumurta ve bresaola dilimlerini dizin. Üzerine dilimlenmiş chilli biberini ve kişniş yapraklarını atıp, zeytinyağı ile tatlandırarak servis yapın.
Pratik kuzukulağı soslu bresaola tarifi için tıklayın.