Tavuk Etli Ve Mantarlı Pilav
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Ve Mantarlı Pilav Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Tavuk Etli Ve Mantarlı Pilav

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mantarları zeytinyağında soteleyerek hafif kızartın. Oyster sos ve suyu ekleyin. Yıkayıp süzdüğünüz pirinçleri zeytinyağında şeffaflaşıncaya kadar kavurun. Mantarları suyu ile birlikte ekleyin. Tel tel ayırdığınız haşlanmış tavuk göğüs etinin bir kısmını ilave edip 15 dakika pişirin. Ocaktan alıp 5 dakika dinlendirin. Dinlenen pilavı bir servis kasesine alın. Kalan tavuk göğüs etlerini ekleyin. İnce kıyılmış Frenk soğanı, limon kabuğu rendesi ve reyhan yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Dilerseniz, mantarlı pilav tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Davet Yemekleri Pilav ve Makarna Tarifleri Yöresel Tarifler Pilav Tarifleri Mantarlı Tarifler Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Kıymalı Şehriye
Patatesli bulgur pilavı
Tavada Barbun ve Midyeli Pilav
Mantarlı şehriye pilavı
Balık ve yumurtalı pilav
Melek Pilavı