Ispanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda.

Pirinci tuzlu ve limonlu sıcak suda 30 dakika bekletin. Nişastası gidene kadar bol suyla yıkayıp süzün.

Ispanağı temizleyip incecik doğrayın. Tereyağını tencerede eritip ıspanağı hafif kavurun. Pirinci ekleyip karıştırın. Tavuk kanadı, tavuk suyu ve tuzu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Su kaynayıncaya kadar yüksek ateşte pişirin. Ateşi kısıp pirinçler suyu çekene kadar pişirin. Ocaktan alıp karıştırın ve domatesleri ekleyip üzerini kağıt havlu ile kapatın. 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.

Ana yemeklerle birlikte sunabileceğiniz domates soslu tavuk kanat tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Pilav Tarifleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Zerdeçallı basmati pirinç pilavı
Kıymalı Şehriye
Patatesli bulgur pilavı
Tavada Barbun ve Midyeli Pilav
Mantarlı şehriye pilavı
Balık ve yumurtalı pilav