Bulgur Pilavı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sebze veya et yemeklerinin yanına çok yakışan hem ekonomik hem de pratik bir lezzete sahip olan bulgur pilavını keyifle sofralarınızda servis edebilirsiniz.

1 porsiyon ev yapımı bulgur pilavı 311 kaloridir.

Bulgur Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Bulgur Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  Servis Önerisi

Et ve tavuk yemeklerinin yanında servis edebilirsiniz.

  Püf Noktası

Bulgurunuzun cinsine göre su miktarı değişiklik gösterebilir.

Tarif Kategorileri

Pilav Tarifleri Bakliyat Tarifleri Öğle Yemeği Video Tarifler

Benzer Tarifler

Zerdeçallı basmati pirinç pilavı
Kıymalı Şehriye
Patatesli bulgur pilavı
Tavada Barbun ve Midyeli Pilav
Mantarlı şehriye pilavı
Balık ve yumurtalı pilav