Kaparili Ton Balıklı Makarna
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kapari, ton balığı ve makarna üçlüsü kulağa hem pratik hem de çok lezzetli geliyor, öyle değil mi? Mutfak kültürüne sahip olan makarnanın en güzel yanı doyurucu ve pratik olmasıdır. Malzemeler hazırsa yapımına başlayabiliriz.

Lezzetli bir Avokado Ve Ton Balıklı Kanepe tarifi için göz atabilirsiniz.

Bir porsiyon Kaparili ton balıklı makarna kaç kalori?

Bir porsiyon Kaparili ton balıklı makarna 690 kalori.

Kaparili Ton Balıklı Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Kaparili Ton Balıklı Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Öncelikle soğanları ince ince doğrayın.
  2. Zeytinyağını bir tavada orta ateşte soğanı ekleyin ve karamelleşmeye başlayana kadar yaklaşık 10 dakika soteleyin.
  3. Ton balığı, kapari ve kırmızı pul biberi ekleyin. Sotelemeye devam edin.
  4. Diğer bir tencerede kaynamış suyun içerisine makarnaları ilave edin ve paketin arkasındaki pişirme süresinden 2-3 dakika daha az bir sürede pişirin.
  5. Pişirdiğiniz makarnanın suyunu bir kaseye alın ve geri kalan suyunu süzün.
  6. Ton balıklı tava karışımına pişmiş makarnayı ekleyin ve karıştırın. Kaseye ayırdığınız makarna suyunun bir kısmını ekleyin ve makarnayı yumuşayıncaya kadar 1-2 dakika daha pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Makarna Tarifleri Diğer Tarifler Ton Balıklı Tarifler

Benzer Tarifler

Ispanaklı gnocchı
Amatriciana soslu spagetti
Yufki
Pesto soslu gnocchi
Spagetti Napoliten
Yoğurtlu Makarna