Hamuru için
Dolgusu için
Sosu için
Üzeri için
Unu geniş bir kaba eleyin. Yumurtalar, zeytinyağı ve tuzu ilave edip hamur toparlanmaya başlayıncaya kadar yoğurun. Hamurun üzerini streç filmle kapatıp 1 saat dinlendirin. İç harcı için peynirleri geniş bir kasede karıştırın. Yumurta akını ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Dinlenen hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla ince açın ve 4 cm çapında daireler kesin. Ortalarına hazırladığınız iç harcından bir tatlı kaşığı kadar koyun. Hamuru yarım daire olacak şekilde döndürerek uçlarını arkaya doğru birleştirin. Tortellinileri tuzlu kaynar suda haşlayın. Sosu için kremayı bir sos tenceresine alın. Ceviz, tuz ve baharatları ilave edip ısıtın. Suyunu süzdüğünüz makarnayı sos tenceresine ilave edip karıştırın. Ceviz ile süsleyerek sıcak servis yapın.