Kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Üzerine bitter çikolatayı ekleyip ocaktan alın ve sürekli karıştırarak eritin. Yarısını ayırıp oda ısısında bekletin. Kalan kremalı çikolatayı buzdolabında 30 dakika bekletin. Çikolatalı kekleri ufalayıp mini bardaklara, bardağın yarısına gelecek şekilde paylaştırın. Üzerine krokanı ufak parçalara bölerek paylaştırın. Oda ısısında beklettiğiniz kremalı çikolatayı krokanların üzerine gezdirin. Krem şantiyi süt ile birlikte çırpın. Üzerine buzdolabında beklettiğiniz kremalı çikolatayı ekleyip çırpmaya devamedin. Krema sıkma aparatına kremayı alın. Hazır-ladığınız tatlıların üzerini krema ile süsleyin. Kenarına rulo gofret yerleştirip buzdolabında 1 saat dinlendirin. Servis yapın.