Fırını 220 derecede ısıtın. 22.5 x 32.5 cm’lik tepsiyi yağlayın. Üzerine yağlı kağıt yerleştirin. Kağıdın üzerine tereyağı sürüp şeker ve un serpin. Tepsiyi ters çevirip fazla şeker ve unu dökün. Yumurtaları bir cam kaseye kırın. Kaseyi içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirin. Mikserle çırpın. Şekeri ekleyip çırpmaya devam edin. Kaseyi sıcak suyun üzerinden alıp içindeki malzeme ılınana kadar mikserle çırpmaya devam edin. Unu ekleyip kaşıkla karıştırın. Hamuru tepsiye döküp 10-12 dakika pişirin. Keki fırından alıp 2 dakika bekletin. Üzerine yağlı kağıt serip keki ters çevirin. Pişirmede kullandığınız yağlı kağıdı dikkatlice çıkarıp atın. Kekin üzerine bolca marmelat sürüp rulo şeklinde sarın. Pudra şekeri serpin. Dilimleyip servis yapın.