Zeytinli Ve Soğanlı Ekmek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zeytinli Ve Soğanlı Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Zeytinli Ve Soğanlı Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zeytinyağını tavaya alın. Kabuğu soyulmuş ve kıyılmış kırmızı soğanları ekleyip birkaç dakika kavurun. Un, tuz, maya, maydanoz, kişniş, zeytin, acuka ve kavrulmuş soğanı büyük bir kasede karıştırın. 2 su bardağı ılık su ekleyip 10 dakika yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örterek iki katı büyüklüğünde kabarana kadar dinlendirin. Hamuru iki eşit parçaya ayırın ve yuvarlayın. Yağlı kağıt konulmuş fırın tepsisine yerleştirin. Tekrar iki katı kabarması için üzerini örterek tekrar dinlendirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew