Zencefilli Karanfilli Kuşburnu Çayı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zencefilli Karanfilli Kuşburnu Çayı Tarifi İçin

Malzemeler

Zencefilli Karanfilli Kuşburnu Çayı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Çayı demlemeden önce kuşburnu meyvelerini iyice yıkayın. Kurutulmuş meyveleri sıcak suyun içinde haşlayın. Sonrasında meyveleri başka sıcak suyun içine koyarak, çayı hazırlamak için kaynatın. Çayın içine karanfil, zencefil ve bergamot gibi aromaları da ilave ederek 5 dakika kadar demlenmesini bekleyin, servis edin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew