Yemek tarifleri arasında okurlarımız tarafından çok ilgi gören bir seçim...
Üzümleri yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın. Un, mısır unu, kabartma tozu ve vanilyayı bir kapta harmanlayın.Yumurtalar ve şekeri başka bir kapta çırpın.Ilık tereyağı ve portakal suyunu ekleyip karıştırın.Unlu harcı ve portakal kabuğunu ilave edip pütürsüz bir hamur elde edene kadar mikserle çırpın.
Üzümlerin yarısını ekleyip tahta kaşıkla alttan üste doğru karıştırın.Hamuru yağlanmış 24 cm çapındaki ortası delik kek kalıbına dökün.Üzerine kalan üzümleri hafifçe bastırarak dizin.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin.Ilınınca üzerine bal gezdirip pudra şeker ve hindistan ceviziyle süsleyin.Dilimleyip servis yapın.