Taze Soğanlı Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 20 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Soğanlı Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Taze Soğanlı Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, sarımsak tozu, çörekotu, kabartma tozu, toz şeker, bir tutam kadar tuz ve karabiberi geniş bir karıştırma kabında harmanlayın.
  2. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edecek şekilde zeytinyağı ve ılık su ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun.
  3. Taze soğanı ilave edip tekrar yoğurun ve hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla ince açın.
  4. Yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  5. Üzerlerine bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Farklı Hamur İşi Tarifler Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew