Küçük parçalar şeklinde kesilmiş tavuk etini 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile
tavada kavurun. Tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın. Mantarları temizleyip
dilimleyin. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küçük parçalar şeklinde doğrayın.
Kalan ayçiçek yağını başka bir tavaya alıp biber ve mantarı kavurun. Sebzeleri de
ılınmaya bırakın. 20 cm’lik kalıbı yağlayın. Bir yufkayı yağlanmış tart kalıbına yayın.
Üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Diğer yufkayı da aynı şekilde diğerinin üzerine
yerleştirip tereyağı sürün. İç harcı yufkanın üzerine yayın. 3 yumurtayı çukur
bir kapta çırpın. Kremayı ekleyip çırpmaya devam edin. Tuz ve karabiberle
tatlandırın. Karışımı harcın üzerine ekleyin. Rendelenmiş kaşar peynirini
üzerine serpin. Sarkan yufka parçalarını ince katlayıp kalıbın kenarlarına
yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin.
Ilındıktan sonra dilimleyip servis yapın.