Hamur için gerekli malzemeleri derin bir kaba alıp iyice yoğurun. Elinize biraz yapışan bir hamur oluncaya kadar yoğurmaya devam edin. Derin bir kabı ayçiçeği yağı ile yağlayıp hamuru aktarın. Üzerini nemli bir bezle örterek ılık bir ortamda 45-60 dakika mayalanmaya bırakın. Mayalanan hamurdan portakal büyüklüğünde bezeler koparın. Üzerine biraz un serperek dikdörtgen büyüklüğünde açın. 2 yemek kaşığı tahin sürüp yayın. Toz şeker ve ceviz serpin. Uzun kenarından rulo şeklinde sarın. Tam ortasından uzunlamasına ikiye bölüp örgü yaparak simit şekli verin. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin. Mayalanması için 30 dakika daha bekletin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Ilınınca servis yapın.