Hamuru için
Dolgusu için
Üzeri için
Hamur için sütü ısıtın. Tereyağı ve suyu ekleyip tereyağı eriyinceye kadar bekletin. Karışım kaynayınca ocaktan alıp un ve bir tutam tuz ekleyin, tahta kaşıkla karıştırın. 5 dakika soğumaya bırakın. Yumurtaları teker teker ekleyip karıştırın ve düz uçlu sıkma torbasına doldurun. Dolgusu için sütü sos tenceresine alıp kaynatın. Yumurta sarıları, şeker, nişasta ve unu bir kapta çırpıp süte ekleyin ve koyulaşıncaya kadar pişirin. Oda ısısında soğuduktan sonra buzdolabında bekletin. Fırını 220 dereceye ayarlayın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine 8-10 cm uzunluğunda hamurlar sıkın ve tepsiyi fırına yerleştirin. 5 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 200 dereceye düşürün ve 10 dakika daha pişmeye bırakın. Soğumaya bırakın. Hazırladığınız dolguya krema ekleyip mikserle çırpın. Kremayı düz uçlu sıkma torbasına doldurun ve hamurların alt kısmından batırarak içlerine sıkın. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Kaselere paylaştırıp jel boyalar ile renklendirin ve eklerlerin üst kısmını çikolataya batırın. Üzerini şekerler ile süsleyerek servis yapın.