Susamlı Ve Çörek Otlu Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Susamlı Ve Çörek Otlu Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Susamlı Ve Çörek Otlu Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un ve tereyağını mutfak robotunda karıştırın. Peyniri ekleyip 10 saniye daha karıştırdıktan sonra geniş bir kaba aktarın. Susam ve çörek otunu ekleyip karıştırın. Su ve sütü ekleyerek iyice yoğurun. Hamuru streç filme sarın ve üzerine hafifçe bastırarak hafifçe yassılaştırın. Buzdolabında 1 saat soğuttuktan sonra yağlı kağıt arasında merdane ile inceltin. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Hamurdan yuvarlak kalıp ile parçalar keserek 2.5 cm aralıklarla yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 12 dakika pişirip soğuduktan sonra servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew