Hamur için un ve tereyağını mutfak robotunda ekmek kırıntısı haline gelinceye kadar çekin. Yumurta sarıları ile suyu ekleyip hamur toparlanıncaya kadar karıştırın. Gerekirse kaşık kaşık su ilavesi yapın. Hamuru streç filme sararak 15 dakika buzdolabında soğutun. Fırını 190 dereceye ayarlayın. Sebzeleri küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Rendelenmiş sarımsak ve ince kıyılmış taze soğanları ekleyin. Tuz, karabiber ve pul biber ile tatlandırın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra maydanoz ve rendelenmiş peynirleri ekleyip karıştırın. 10 cm’lik tart kalıplarını yağlayın. Hamuru altı parçaya ayırıp her birini 20 cm çapında açın ve tart kalıplarına yerleştirin. İç malzemeyi kalıpların içlerine paylaştırıp hamurun kenarlarını üzerine doğru kapatın. Fırın tepsisine dizip 15 dakika buzdolabında soğutun. Hamurun üzerine çırpılmış yumurta sürüp fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Ilık servis yapın.