Yumurta aklarından birini, badem ezmesini, iki kere elenmiş pudra şekeri ve badem aromasını mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Portakal suyu ve rendelenmiş portakal kabuğunu ekleyip 1 dakika daha karıştırın. Düz bir zemine hafifçe pudra şeker serpiştirin ve hamuru yuvarlayarak 2 cm kalınlığında, 30 cm uzunluğunda rulo yapın. 1.5 cm aralıklarla kesin ve her parçayı yuvarlayın. Kalan yumurta akını hafif çırpın ve topları önce yumurta akına, ardından pudra şekere bulayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 30 dakika bekletip parmak uçlarınızla üst kısımlarını hafif sıkın ve 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Fırından çıkartıp soğumaya bırakın. Rendelenmiş portakal kabuğu serpip servis yapın.