Portakallı Havuç Reçeli
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Portakallı Havuç Reçeli Tarifi İçin

Malzemeler

Portakallı Havuç Reçeli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuç, böğürtlen, ceviz, şeftali, gül ve limon ile yapacağınız reçellerle kahvaltı sofralarınızda yeni lezzetler keşfedin.
  2. Havuç ve portakal kabuklarını irice rendeleyip düdüklü tencereye alın. Portakal suyunu sıkın ve havuçlara ekleyin.
  3. Şeker, su ve limon suyunu da ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatın.
  4. Yüksek ateşte buhar sesini duyduktan sonra kısık ateşe alarak 10 dakika daha pişirin. Reçeli kavanoza doldurup soğumaya bırakın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Reçel Tarifleri

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew