Yemek tarifleri arasında portakal severlere harika bir tarif. Kelepçeli kek kalıbını (23 cm’lik) yağlayın. Un, kabartma tozu ve puding tozunu bir kaseye eleyin. Yumurtalar, şeker, tereyağı, portakal kabuğu ve portakal suyunu ekleyip mikserle iyice çırpın. Karışımı kek kalıbına aktarıp 180 dereceye ayarlı fırında 50 dakika pişirin. Keki fırından çıkarıp 5 dakika bekletin. Tel ızgara üzerine alın. Üzerine pişirme kağıdı ile örtün. Küçük bir kasede pudra şeker, labne peyniri, tereyağı, portakal suyu ve bir tatlı kaşığı portakal kabuğunu iyice karıştırın. İyice soğumuş olan kekin üzerini krema ile sıvayın ve 30 dakika buzdolabında soğumaya bırakın. Üzerini rendelenmiş portakal kabuğu ile süsleyerek servis yapın.