Otlu Krep
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Krep yemeye doyamayanları böyle alalım. Nane, dereotu ve fesleğen ile hazırlanan otlu krep tarifi tam size göre. Kahvaltıda sunabileceğiniz otlu krep tarifini, çay ile birlikte tüketebilirsiniz.

Otlu Krep Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Otlu Krep

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Unu, yumurtayı, ayçiçek yağını, sütü, karbonatı ve tuzu büyük bir hamur yoğurma kabına alarak çırpın.
  2. Kıyılmış nane, fesleğen ve dereotunu ekleyip karıştırın. Hafif yağladığınız tavaya yarım kepçe dolusu hamuru döküp her iki tarafını pişirin.
  3. Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın. Kreplerin üzerine krem peynir sürüp rulo şeklinde sarın. Servis yapın.
  Püf Noktası
  • Mevsime göre otlu krebin içersie mevsim otlarını ilave edebilirsiniz.
  • Otları ince ,nce kıyabilir, blenderdan geçirerek servis edebilirsiniz.
  • İçerisine eriyen peynirle sıcak servis edebilirsiniz. ,
  • Sıcak tavada orta ateşte arkalı önlü pişirmelisiniz. 
  • Buğday unu yerine tam buğday, siyez gibi unları kullanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew