Malzemeler
İç malzeme için
Üzeri için
Yemek tarifleri arasında okurlarımız tarafından çok ilgi gören bir seçim...
Bisküvileri robota alıp ufalayın. Çukur bir kaba aktarıp ılık tereyağını ilave edin.Malzemeleri bir birine yedirene kadar yoğurun.18 cm çapındaki kelepçeli kalıbın tabanını yağlı kağıtla kaplayın.Hamuru ilave edip elinizle bastırarak yayın.Üzerini Kağıt Havlu ile kapatıp buzdolabında 2 saat bekletin.
Toz kremşantiyi soğuk sütle koyulaşana kadar çırpın.Labne peyniri, krema, antep fıstığının yarısı, kremşanti ve yoğurdu bir kaba alıp düzgün bir karışım olana kadar mikserle çırpın.Peynirli karışımı bisküvi tabanının üzerine yayın.
Buzdolabında 3-4 saat bekletin.Nar suyunu ısıtın.Jöleyi ekleyip eriyene kadar karıştırın.Katılaşan peynirli harcın üzerine dökün.Nar tanelerini ilave edin ve katılaşana kadar buzdolabında bekletin.Üzerini kalan antep fıstığı ve hindistan ceviziyle süsleyin.Servis yapın.