Tereyağı, vanilya, şeker ve yumurtayı bir cam kaseye alıp mikserle çırpın. Unları
eleyerek ekleyin. Hindistan cevizini ekleyip yoğurun ve hamurdan 1 tatlı kaşığı kadar
parçalar kopartıp yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye 2,5 cm aralıklarla dizin. Çatalla
üzerlerine hafifçe bastırıp şeklinin çıkmasını sağlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece
fırında 12 dakika pişirin. Izgara teli üzerinde soğumaya bırakın. Kreması için;
tereyağı, vanilya, pudra şekerini mikserle krema halini alıncaya kadar çırpın. Süt
ekleyerek karıştırın. Bisküvilerin yarısının üzerine frambuaz reçeli sürün. Kalan
yarısının üzerine kremayı bıçak yardımıyla yayın ve sandviç şeklinde kapatarak servis
yapın.