Limonlu Damlalar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limonlu Damlalar Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Limonlu Damlalar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 160 derecede ısıtın. İki fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Tereyağı ve şekeri büyük bir cam kaseye alın. Mikserle krema kıvamına gelene kadar çırpın. Yumurta sarılarını ilave edin. Rendelenmiş limon ve portakal kabuğu, badem ve unu ekleyip çırpmaya devam edin. Hamuru 20 eşit bezeye ayırın. Yuvarlayarak fırın tepsilerine dizin. Ortalarına hafifçe bastırarak çukurlaştırın. Çukurların içine limon marmeladı doldurun. Kenarlarına süt sürüp file badem serpin. Sıcak fırında 20 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew