Su, süt, tereyağı, tuz ve şekeri orta ateşte kaynatın. Unu ekleyin. Hamur kenarlarda kabuk tutmaya başlayınca ocaktan alın ve yumurtaları ekleyerek karıştırın. Hamuru krema sıkma torbasına doldurup yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı olarak yuvarlak şekilde sıkın. 190 dereceye ayarlı fırında kabarıncaya kadar pişirin. Fırının kapağını aralayıp dış kabuğu sertleşinceye kadar bir süre daha pişirin. Vanilyalı krema için, tüm malzemeyi muhallebi kıvamında pişirin. Ilındıktan sonra krema sıkma torbasına doldurun. 200 ml kremaya 1 yemek kaşığı pudra şeker ekleyip mikserle katılaşıncaya kadar çırpın. Ayrı bir krema sıkma torbasına doldurarak 10 dakika derin dondurucuda bekletin. Pufların üstlerinden kapak kesin. Önce yumurtalı kremadan sıkın. Üzerlerine çırptığınız kremadan sıkıp kapakları kapatın. Pudra şeker serpiştirerek servis yapın.