Kimyonlu Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 20 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kimyonlu Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Kimyonlu Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un ve tereyağını mutfak robotundan geçirip geniş bir karıştırma kabına alın. Şeker, kimyon, keten tohumu ve bir tutam kadar tuz ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla ince açın. Bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew