Keten Tohumlu Kraker
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keten Tohumlu Kraker Tarifi İçin

Malzemeler

Keten Tohumlu Kraker

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Keten tohumunu geniş bir kaseye alın. Üzerine ılık su ekleyip iki saat bekleyin. Kalan tüm malzemeyi mutfak robotundan geçirip geniş bir karıştırma kabına alın. Yumuşayan keten tohumlarının suyunu süzüp karışıma ekleyin ve bir spatula yardımıyla karıştırın. Harcı yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Bıçakla dikdörtgen parçalar kesip önceden ısıtılmış 120 derece fırında kıtırlaşıncaya kadar yaklaşık iki saat pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Diğer Tarifler Diyet Yemekleri Atıştırmalık Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew