Kepekli Ve Fındıklı Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kepekli Ve Fındıklı Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kepekli Ve Fındıklı Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, kepek, yumurta, şeker, kabartma tozu, tereyağı ve tarçını hamur yoğurma kabına alın. İyice karıştırıp yoğurun. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Tepsiye aralıklarla dizin. Üzerlerine hafifçe bastırıp ufalanmış fındık serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafifçe kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew