Kekik Ve Hardallı Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kekik Ve Hardallı Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kekik Ve Hardallı Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, yulaf ezmesi, toz şeker, kabartma tozu, ince kıydığınız kekik, susam, tuz ve karabiberi geniş bir karıştırma kabında harmanlayın.
  2. Tereyağı ve ayrı bir kasede çırptığınız süt ve hardalı ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun.
  3. Hamuru hafif unladığınız tezgah üzerine alın ve bir merdane yardımıyla ince açın.
  4. Hamurdan yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  5. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Çatalla ezdiğiniz tulum peynirine kımızı pul biber ekleyip karıştırın.
  6. Soğuyan bisküvilerin üzerine sürün. Kekikle süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Çay Saati Tarifleri Tuzlu Kurabiye Tarifleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew