Yumurtaları derin bir kapta çırpın. Süt ve zeytinyağını ekleyip karıştırın. Un, tuz ve kabartma tozunu ilave edip yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 30 dakika bekletin. Soğanları küp şeklinde doğrayın. Tavaya alıp 1 kahve fincanı su ilave edin. Su tamamen azalıncaya kadar pişirin. Kıymayı ekleyip kavurun. Tuz ve biberi ekleyip ocaktan alın. Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun ve çatalla ezerek püre yapın. Püreyi kıymaya ekleyip karıştırın. Fırın tepsisine fırçayla zeytinyağı sürün. Hamuru tekrar yoğurup ceviz büyüklüğünde 18 bezeye ayırın. Bezeleri un serptiğiniz zeminde merdaneyle 9-10 cm çapında açın. Hamurların üzerine zeytinyağı sürün. İç harcı hamurlara paylaştırıp ortadan ikiye katlayın ve yarım ay şeklinde kapatın. Üzerlerine yoğurt sürün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin. Ilık servis yapın.