Tereyağını mini küpler halinde doğrayın. Çukur bir kaba su hariç diğermalzemeleri alıp iyice yoğurun. Hamurun toparlanması için azar azar soğuk su ilave edin. Hamur sert bir hamur haline gelince streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika bekletin. Dinlenen hamuru tezgaha alıp üzerine un serpin. Yufkadan daha kalın olacak şekilde açın. Mini muffin kalıplarının büyüklüğünde kenarlarını da kapatacak şekilde kesin. Kalıpları yağlayın. Hamuru kalıbın içine yerleştirin. Üzerine çatal yardımıyla delikler açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Kabağı rendeleyin. Suyunu sıkın. Derin bir kasede kabakları, çırptığınız yumurtaları, krema, tuz, karabiber, dereotu ve maydanozu ekleyip karıştırın. Peynirin yarısını ekleyin. Fırından çıkardığınız kiş tabanlarına harcı paylaştırın. Üzerine kalan peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarıp ılık servis yapın.