Jalepano Biberli Ve Çedar Peynirli Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 30 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Jalepano Biberli Ve Çedar Peynirli Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Jalepano Biberli Ve Çedar Peynirli Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, toz şeker, bir tutam kadar tuz ve kırmızı toz biberi geniş bir karıştırma kabında harmanlayın. Tereyağını ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Jalepano biberi, rendelenmiş çedar peyniri, süt ve zeytinyağını ilave edip pürüzsüz kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurmaya devam edin. Hamuru hafif unlanmış tezgah üzerine alıp bir merdane yardımıyla açın. Kare bir kalıp yardımıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine dizin. Üzerlerine deniz tuzu serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew