Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolata
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolata Tarifi İçin

Malzemeler

Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Krema, toz şeker ve tuzu ilave edip 1-2 dakika kaynatın. Ocaktan alıp Hindistan cevizini ekleyip karıştırın. Karışımı yağlı kağıt serili bir fırın kabına dökün. Her tarafı eşit olacak şekilde bir spatula yardımıyla düzeltip buzdolabında 2-3 saat dinlendirin. Kare dilimlediğiniz çikolataları benmari usulü eritin. Hindistan cevizli karışımı buzdolabından çıkartın. Erittiğiniz çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine dizin. Çikolatalar tamamen donduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew