Haşhaş Tohumlu Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 20 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Haşhaş Tohumlu Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Haşhaş Tohumlu Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, bir tutam kadar tuz ve toz şekeri geniş kasede harmanlayın. Kalan malzemeyi ilave edip sert kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun. Hamuru hafif unlanmış tezgah üzerine alın ve bir merdane yardımıyla ince açın. Hamurdan bir kalıp yardımıyla parçalar kesin. Parçaları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine bir fırça yardımıyla süt sürün ve deniz tuzu serpin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew