Tereyağı, tuz ve suyu tencereye alın ve kaynamaya bırakın. Unu ekleyip tahta bir kaşıkla karıştırın. Hamur, tencerenin taban ve kenarlarına yapışmaya başlayınca ocaktan alın ve cam bir kaseye aktarın. Ara ara karıştırarak ılınmasını sağlayın. Yumurtaları teker teker ekleyip mikserle karıştırın. Hamuru düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı olarak halka şeklinde sıkın. 190 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Kreması için, süt, şeker, tereyağı, nişasta, vanilya ve yumurtaları tencereye alıp karıştırın ve orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Karışımı cam bir kaseye aktarın ve ara ara karıştırın. Kremayı ayrı bir kapta mikserle katılaşıncaya kadar çırpın ve muhallebiye karıştırın. Krokanı mutfak robotunda çekerek un haline getirin ve kremaya ekleyin. Kremayı yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun. Halkaları enlemesine ortadan ikiye kesin ve aralarına fındıklı kremayı sıkın. Üzerine pudra şeker serpiştirip servis yapın.