Fındık Ezmeli Tatlı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fındık Ezmeli Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Fındık Ezmeli Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kakaolu kremalı bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin.
  2. Geniş bir kaba alın ve üzerine erittiğiniz tereyağını ilave edip karıştırın.
  3. Tereyağlı bisküvileri dikdörtgen bir servis kabının tabanına elinizle bastırarak yayın.
  4. Krem şanti, süt ve labne peynirini bir karıştırma kabında katılaşıncaya kadar mikser yardımıyla çırpın.
  5. Krem şantiyi bisküvili tabanın üzerine yayıp 30-35 dakika buzdolabında bekletin.
  6. Fındık ezmesi ve kremayı fındık ezmesi hafif eriyene kadar benmari usulü eritip buzdolabından çıkardığınız tatlının üzerine yayın.
  7. İri kırılmış fındık ile süsleyin ve dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kuruyemişli Tarifler Çay Saati Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew