Yemek tarifleri arasında kolay yapılabilen şık bir tarif. Yumurtalar ve şekeri mikserle çırpın. Süt, un, vanilya, kakao ve kabartma tozunu ekleyip tahta bir kaşık ile iyice karıştırın. Karışımı büyük boy kahve fincanlarının yarısına gelecek şekilde doldurun. Fincanları uygun bir tencereye yerleştirin ve tencereyi fincanların yarısına gelecek kadar ılık su ile doldurun. Tencerenin üzerini kenarlardan sarkmayacak büyüklükte bir mutfak bezi ile kapatın. Tencerenin kapağını sıkıca kapatın. Su kaynayıncaya kadar yüksek ateşte, kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte tencerenin kapağını hiç açmadan 25 dakika pişirin. Ocağın altını kapatın ve yine kapağı hiç açmadan 15 dakika bekletin. Üzerine krema sıkıp çilek ve frenk üzümleri ile süsleyin. Toz Antep fıstığı serpip servis yapın.