Fesleğenli Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fesleğenli Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Fesleğenli Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Parmesan peyniri ve fesleğen yapraklarını mutfak robotundan geçirin. Tereyağını mikserle çırpın. Yumurta sarısı ve fesleğenli karışımı ekleyip karıştırın. Karışıma, un ve tuzu ilave edip yoğurmaya başlayın. Silindir şekli verip hamuru streç filmle kaplayın ve dondurucuda 30 dakika dinlendirin. Dinlenen hamuru 1 cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew