Çörek Otlu Biscotti
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çörek Otlu Biscotti Tarifi İçin

Malzemeler

Çörek Otlu Biscotti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Çörek otu, un, kabartma tozu, tuz, karabiber ve rendelenmiş peyniri bir kapta harmanlayın. Tereyağını süt ve 1 yumurta ile karıştırın. Un karışımını ekleyip yoğurun. Hamura somun şekli verip yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Üzerine fırçayla çırpılmış yumurta sürün ve 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Fırından alıp 10 dakika bekletin ve ince dilimleyin. Fırın tepsisine dizin ve tekrar fırına yerleştirip 30-35 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew