Çikolatayı küçük parçalar halinde kesin ve tereyağı ile birlikte bir kaseye alarak benmari usulü eritin. Krema, 50 gr toz şeker ve 2 yumurtayı karıştırma kabına alarak mikserle çırpın. Unu eleyerek ekleyin ve karıştırın. 20 cm x 20 cm ölçülerinde fırın kabına yağlı kağıt serin ve hamuru kalıba dökün. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Krem peynir, kalan yumurta, şeker ve vanilyayı ayrı bir kapta çırpın. Karışımı kalıptaki hamurun üzerine aktarın ve yavaşça spatula ile düzeltin. Fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar yaklaşık 40 dakika pişirin. Fırından çıkarıp oda ısısına gelmesini bekleyin ve 30 dakika buzdolabında soğutun. Kare dilimler halinde kesin ve her dilimin üzerine çilek yerleştirin. Pudra şekeri serpiştirip servis yapın.