Malzemeler
Üzeri için
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkarıp oda ısısında 30 dakika bekletin. Bir kasede küp şeklinde doğradığınız çilekleri, cevizi, nişastayı ve esmer şekeri karıştırın. Her milföy hamurunun üzerine un serpip düzgün bir biçimde biraz açın. Her iki tarafı da karşılıklı gelecek şekilde 2 cm’lik kesikler yapın. Ortasına harcı suyunu süzerek aktarın. Milföyün tüm kenarlarına yumurta akı sürün. Kestiğiniz uçları karşılıklı birleştirip kafes şekli verin. Üzerine yumurta sarısı sürüp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine pudra şekeri serpin. Ilınınca servis yapın.