Malzemeler
Krema için
Üzeri için
Yemek tarifleri arasında üzerine bol kakao serpilmiş yıldız motifli pandispanyanın iç kremasında çilek tadı var. Şeker ve yumurtaları mikserle 5 dakika çırpın. Vanilya, fındık, tarçın ve kabartma tozunu ekleyin. Elenmiş unu ilave edip pürüzsüz bir hamur elde edene kadar çırpın.
Hamuru yıldız şekilli, yağlanmış kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 35-40 dakika pişirin.
İç krema için, pudingi 1.5 bardak sütle paket üzerindeki tarife göre pişirin. Soğumaya bırakın. Kremşantiyi kalan sütle başka bir kapta koyulaşana kadar mikserle çırpın. Soğuk pudinge ekleyip 2 dakika daha çırpın.
Keki enine ortadan ikiye kesin. Alt kek dilimini ızgara teli üzerine alın. Çilekli kremayı kalın bir tabaka halinde sürün. Üzerini diğer kekle kapatın. Kekin üzerine kakaoyu çay süzgeçi ile serpin.
Badem hamurunu ikiye bölün. Yarısına kırmızı kalan hamura sarı renkli gıda boyalarını ilave edin. Badem hamurlarını yoğurup 3-4 mm kalınlığında olacak şekilde açın. Yıldız şekilli bisküvi kalıbıyla kesin. Hazırladığınız yıldızları kekin üzerine yerleştirin. Servis yapın.