Fırını 180 dereceye ayarlayın. Tereyağı ve şekeri mikserle iyice çırpın. Yumurtayı ekleyip çırpmaya devam edin. Hindistan cevizi, ruşeym, tam buğday unu ve kabartma tozunu ekleyerek yoğurun. Hamurdan tatlı kaşığı kadar parçalar kopartıp yuvarlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Çatalla üzerine bastırarak yassılaştırın ve fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 12 dakika pişirin. Izgara teli üzerinde soğumaya bırakın. Çikolatayı benmari usulü eritip kurabiyelerin yarısını çikolataya batırın. Izgara teli üzerine dizip çikolata donuncaya kadar beklettikten sonra servis yapın.
Ruşeym: Buğday taneciğinin en tepesindeki “embriyo” olarak bilinen doğal E vitamini ruşeym, buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. Yüksek miktarda A, E ve B1 vitamini, folik asit, fosfor, thiamin, çinko, demir, magnezyum, manganez ve krom gibi birçok besin kaynağı içerir. Lif değeri yüksektir, tokluk hissi verir. 1000 kg buğdaydan ancak 1 kg ruşeym elde edilebilir. Ruşeymi aktarlar da bulabilirsiniz.