Yüzde 85 kakaolu çikolatayı cam kaseye alın. İçinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirip eritin. Tereyağı ve şekerleri çukur bir kapta mikserle çırpın. Mikserin hızını düşürerek yumurtaları ve nane özünü ekleyin. Eritilmiş çikolatayı ekleyin ve karıştırın. Un, karbonat, kabartma tozu ve tuzu bir kasede harmanlayın ve eleyerek çikolatalı karışıma ekleyin. Naneli çikolatayı çok küçük parçalara bölün ve yarısını harca ekleyip yoğurun. Hamuru streç folyoya sarıp buzdolabında 1 saat bekletin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp bisküvi formu vererek tepsiye dizin. Üzerlerine kalan çikolata parçalarını hafifçe batırarak serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 12-15 dakika pişirin. Ilık servis yapın.
Küçük şişeler içinde satılan nane özünü aktarlarda bulabilirsiniz.