Kelepçeli kek kalıbına yağlı kağıt yerleştirin. Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Çikolatayı cam kaseye alın. Kaseyi içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirin. Çikolata eriyene kadar bekletin. Pudra şeker, tereyağı ve tuzu mikserle çırpın. Yumurta sarılarını tek tek ekleyip çırpın. Çikolatayı ilave edip karıştırın. Yumurta aklarını ve şekeri ayrı bir kapta 5 dakika çırpın ve diğer karışıma ekleyin. Unu ilave edip bir kaşıkla karıştırın. Karışımı kalıba döküp ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. 450 gr çikolatayı cam kaseye alın. Kaynar suyun üzerinde bekleterek eritin. Şeker ve tereyağını bir kapta çırpın. Portakal suyu, çikolata ve kakaoyu ekleyip karıştırın. Kremayı 20 dakika buzdolabında bekletin. Soğumuş keki ortadan ikiye kesin ve iki parçanın arasına bolca krema sürün. Kalan kremayı kekin yanlarına ve üzerine gelişigüzel sürün. Servis yapın.