Tereyağı ve şekeri mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Un, kabartma tozu ve tuzu bir kapta harmanlayıp eleyerek ekleyin ve yoğurun. Hamuru en az 1 saat buzdolabında soğutun. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Hamuru unlanmış zeminde yarım cm kalınlığında açın. Dikdörtgen bir kalıpla keserek parçalara ayırın. Her bir parçanın iki köşesini kesip iki köşenin ortasını pipet ile delin. Yağlı kağıt serili tepsiye 2.5 cm aralıklarla dizin. 7-9 dakika fırında pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Bisküvilere kurdele veya ip geçirin. Çikolatayı benmari usulü eritip bisküvilerin alt kısmını çikolataya batırın. Izgara teli üzerinde çikolata donuncaya kadar beklettikten sonra servis yapın.