Böğürtlenli Yumuşak Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Böğürtlenli Yumuşak Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Böğürtlenli Yumuşak Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını küçük tart kalıplarının büyüklüğünde kesip yağlanmış kalıpların içine yerleştirin. Tereyağı, şeker, yumurta, toz badem ve unu çukur bir kapta karıştırın. Kalıpların içinde bulunan milföylerin içine harcı paylaştırın. Üçer adet böğürtleni harçlara hafifçe batırarak ekleyin. File badem serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew