Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...
Tereyağını eritip şeker ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave edin. Kısık ateşte sürekli karıştırarak 5 dakika kadar pişirin. Soğuk sütü ekleyip pütürsüz bir kıvam elde edinceye kadar karıştırmaya devam edin. Ocaktan alıp karışımı ılınmaya bırakın.
Bisküvileri elinizde ufalayıp derin bir kaba alın.1 çay bardağı ince çekilmiş fındık içi ve 2 kaşık sütü ekleyip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar yoğurun.
Karışımı ikiye ayırıp yarısına kakaoyu ekleyin ve tekrar yoğurun. Her iki karışımdan minik toplar elde edip iri çekilmiş fındık içine bulayın. Buzdolabında en az 2 saat beklettikten sonra servis yapın.