Biberiyeli Ve Şeftalili Tartölet
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberiyeli Ve Şeftalili Tartölet Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Biberiyeli Ve Şeftalili Tartölet

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Şeftalilerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve tavaya alın. Şeker, vanilya ekleyip 5-6 dakika pişirin. Biberiye yapraklarını ekleyip ılınmaya bırakın. Milföy hamurlarını derin dondurucudan alıp 15 dakika oda ısısında bekletin. Muffin kalıplarını margarin ile yağlayın. Milföy hamurlarını yuvarlak keserek kalıpların içlerine yerleştirin. Şeftalili karışımı hamurların içine paylaştırın. Kalan hamurları merdane ile inceltin ve uygun büyüklükte kesin. Küçük bir kalıp ile pencere açın ve kalıptaki şeftalili harcın üzerine kapatın. Çatal ile kenarlarına bastırarak yapışmalarını sağlayın. 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine pudra şeker serpiştirerek bekletmeden
servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew