Biberiyeli Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberiyeli Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Biberiyeli Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, mısır unu, biberiye, rendelenmiş portakal kabuğu ve tuzu bir kapta harmanlayın. Ayrı bir kapta tereyağı ve şekeri mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurta ekleyip çırpmaya devam edin. Un karışımını ilave edin ve iyice karıştırın. Hamuru parçalara ayırıp streç filme sarın ve 1 saat buzdolabında bekletin. Unlanmış tezgahta hamurları ince açın ve kurabiye kalıbı ile kesin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizip 170 derece fırında 12-15 dakika pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew